Știri Sighet247.ro: COMUNICAT DE PRESĂ - Punctul de vedere oficial al trustului eMaramureș referitor la ancheta DNA
Bledea Gheorghe - Candidat independent pentru Camera Deputatilor
Nicolae Iuga Deputat - PMP Sighetu Marmatiei
PMP Maramures

Referitor la informatiile mai mult sau mai putin reale aparute in mass-media locale si nationale, incepand cu data de 18 iunie 2013, la adresa trustului de presa eMaramures, facem urmatoarele precizari - singurele care pot reprezenta in acest moment punctul nostru oficial de vedere:

COMUNICAT DE PRESĂ - Punctul de vedere oficial al trustului eMaramureș referitor la ancheta DNA Trustul eMaramures (online, ziar, radio si televiziune) este o institutie de presa independenta, fara implicatii de ordin politic sau economic. Societatea EMARAMURES MEDIA SRL - editor al ziarului online www.emaramures.ro, al saptamanalului eMaramures si al posturilor de radio si televiziune eMM, este condusa de domnul Cristian Span, asociat unic si administrator.

Trustul de presa eMaramures NU are niciun contract cu Primaria Municipiului Baia Mare sau cu vreo societate care sa furnizeze servicii sau lucrari catre Administratia Publica Locala.

In ceea ce priveste faptul ca trustul nostru de presa a fost legat de scandalul mediatic iscat pe marginea anchetelor pe care procurorii DNA - serviciul teritorial Cluj le efectueaza in municipiul Baia Mare si care vizeaza printre altele si persoana primarului Catalin Chereches, aducem la cunostinta opiniei publice ca intre institutia noastra si edil exista doar relatii de informare media - la fel cum exista intre domnia sa si alte entitati de presa, respectiv cum exista intre eMaramures si alte autoritati

BAIA MARE - Campanie necurată a primarului Cătălin Cherecheș - BEC a dispus înlăturarea panourilor de propagandă electorală cu edilul arestat
Iuga Nicolae, candidat pentru Camera deputaților (PMP): Se impune reabilitarea urgentă a sălii de spectacole „Viorel Costin” (fosta sală „Studio”)
GALERIE FOTO: CENTRUL CULTURAL - Spectacol extraordinar susținut cu ocazia Zilei Naționale a României