Ratonul Tito a fost adoptat la 9 mai. Acum duce o via╚Ť─â confortabil─â de animal domestic, undeva ├«n Carolina de Sud. Ratonii sunt o specie protejat─â, iar pentru a-l putea p─âstra, proprietarul a trebuit s─â ob╚Ťin─â o autoriza╚Ťie special─â din partea asocia╚Ťiei locale de protec╚Ťie a animalelor.

├Änc─â din 12 mai, st─âp├ónul s─âu i-a creat o pagin─â pe Instagram, pentru a ar─âta via╚Ťa lui Tito.

Deja s-au str├óns o mul╚Ťime de fotografii ╚Öi filmule╚Ťe. ├Än primele imagini, ├«l putem vedea pe Tito un ghemotoc de bl─âni╚Ť─â speriat, apoi a ├«nv─â╚Ťat s─â bea lapte din biberon ╚Öi ├«ncet-├«ncet ╚Öi-a f─âcut ╚Öi prieteni, mai ales c├óinele familiei, pentru ca acum, c├ónd deja este un obi╚Önuit al casei, s─â aib─â parte de tot r─âsf─â╚Ťul ╚Öi distrac╚Ťia. Iat─â o galerie foto cu c├óteva momente din via╚Ťa lui Tito.

Tito are acum ╚Öi propriul canal YouTube, dedicat aventurilor sale cotidiene. ├Än piscin─â, juc├óndu-se cu c├óinele casei, cu st─âp├ónul...tot timpul Tito este ├«n aten╚Ťia camerei.

De fapt, e o modalitate pentru proprietarul s─âu de a avea succes pe re╚Ťelele sociale. Orice pretext este bun pentru a-l filma pe Tito. Mai sus, ├«l pute╚Ťi vedea pe raton cum se b─âl─âce╚Öte ├«n piscin─â juc├óndu-se cu c├óinele.

Drenaj Limfatic Sighet
Herodot Grup Sighet
Euronet Sighet. Vanzare si reparatii de calculatoare.