Ajunsi pe malul romanesc, lucratorii nostri au procedat la interceptarea si somarea prin voce a barbatilor moment in care acestia au abandonat coletele incercand sa fuga.

Astfel s-a reusit retinerea unui cetatean ucrainean, restul persoanelor au sarit in apa si s-au retras pe teritoriul statului vecin.

La cercetarea terenului au fost descoperite 20 de baxuri ce contineau 10.000 de pachete cu tigari de provenienta ucraineana, in valoare de 89.000 lei.

De asemenea au fost informate si autoritatile de frontiera ale statului vecin care ne-au comunicat ca pe malul ucrainean al raului Tisa au descoperit inca 12 baxuri cu tigari din acelasi lot.

Cetateanul ucrainean in varsta de 27 ani, este cercetat de catre politistii de frontiera pentru savarsirea infractiunilor de contrabanda si trecere ilegala a frontierei de stat.

Intreaga cantitate de tigari a fost ridicata in vederea confiscarii iar cercetarile sunt continuate in vederea identificarii tuturor persoanelor implicate si a documentarii intregii activitati infractionale.


Preluare: IJPF MM

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și