"În urma analizei, s-au acceptat spre finanțare 1.460 dosare pentru 3.762 de autovehicule, iar 1.218 dosare au fost respinse. Ultima listă a persoanelor juridice și a instituțiilor publice acceptate în program este publicată pe site-ul AFM, la secțiunea aferentă programului", se arată într-un comunicat al instituției, transmis AGERPRES.

Potrivit sursei citate, în ultima etapă de analiză, au fost acceptate la finanțare un număr de 457 de dosare pentru 870 de autovehicule. De asemenea, în Comitetul de Avizare al Administrației Fondului pentru Mediu, întrunit miercuri, au fost acceptate 13 contestații pentru 23 de autovehicule.

Pe parcursul derulării Programului „Rabla 2015” au fost depuse, de către persoanele juridice și instituțiile publice, un număr de 2.678 dosare.

Programul „Rabla” destinat persoanelor juridice, inclusiv instituțiilor publice, operatorilor economici fără personalitate juridică și organizațiilor profesionale care sunt organizate și își desfășoară activitatea într-una dintre formele de exercitare a profesiei liberale a demarat în data de 4 mai, cu o alocare de 5.000 de vouchere și un buget total de 37,5 milioane lei.


Preluare: AgerPres.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și