În urma deplasării la fața locului s-a constatat faptul că la ora 17.40, un tânăr de 19 ani, care conducea un autoturism pe direcţia Văleni – Bârsana, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, iar într-o curbă deosebit de periculoasă a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de către un bărbat.

În urma accidentului a rezultat avarierea ambelor autovehicule, precum şi vătămarea corporală a conducătorului auto care conducea regulamentar. Şoferul care a pătruns pe contrasens a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar celălalt şofer, datorită leziunilor suferite, nu a putut fi testat.

Ambii conducători auto au fost transportaţi la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale şi pentru a le fi prelevate monstre biologice de sânge în vederea stabilirii alcolemiei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Citește și

Comentarii