Un autoturism la volanul căreia se afla un tânăr a accidentat mortal un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani. Mai mult, unii martori susţin că şoferul a fi provocat evenimentul rutier după ce s-a urcat băut la volan. Un echipaj al poliţiei rutiere s-a deplasat de urgenţă la faţa locului unde a demarat o anchetă.

În urma impactului, victima a suferit leziuni grave şi la scurt timp a decedat. Cadavrul a fost preluat de către specialiştii de la medicina legală şi transportat la morga spitalului din Sighetu Marmaţiei.

ACTUALIZARE:

La data de 06 august a.c., la ora 23.37, poliţia a fost sesizată că pe DJ 186 din localitatea Bârsana a avut loc un accident de circulaţie soldat cu o victimă.

Poliţiştii care s-au deplasat la locul indicat au constatat că victima este un bărbat de 46 de ani din comuna Bârsana, care la ora 23.55 a decedat.

Din primele cercetări efectuate a reieşit că, un tânăr de 24 de ani din Bârsana, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în străinătate, a surprins şi accidentat mortal pe consăteanul său care se deplasa pe marginea din dreapta a drumului.

După producerea accidentului, şoferul a părăsit locul faptei. El a fost identificat ulterior, în urma investigaţiilor şi măsurilor întreprinse de poliţişti.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Citește și

Comentarii