„Din primele cercetări a rezultat faptul că aseară (joi seara-n.r.), în jurul orelor 22.30, la ieșirea din Stația CFR Aradul Nou, un tren InterRegio care circula pe relația Timișoara Nord – Sighetul Marmației a accidentat un bărbat de 59 de ani din comuna Fântânele, conform Aradon.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor producerii accidentului” – a declarat Claudia Iuga, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Echipajul SMURD care a ajuns la fața locului l-a găsit pe bărbat cu amputație bilaterală de gambă, dar conștient. Victima a fost preluată rapid și transportată la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

„Pacientul a ajuns la UPU, cu hemoragie. De aici a fost transferat la Ortopedie, unde medicii i-au făcut amputație de coapsă bilaterală. Acum, bărbatul se află internat pe Secția ATI, starea sa fiind critică” – a declarat Simina Roz, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

Citește și

loading...