Evenimentul rutier s-a produs într-o curbă când şoferul a pierdut controlul direcţiei de mers. A pătruns pe contrasens şi a lovit un copil de 13 ani care se afla pe marginea şoselei. În urma impactului, copilul a suferit răni grave. După ce i-au fost acordate primele îngriiri medicale, acesta a fost transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Baia Mare. Autoturismul implicat în evenimentul rutier rula dinspre Târgu Lăpuş spre Baia Mare, iar la Copalnic Mănăştur a lovit copilul de 13 ani, care nu era singur, ci însoţit de un alt minor.

După impact, conducătorul auto şi-a continuat drumul, doar că la câteva sute de metri s-a izbit cu maşina în stâlpul unei case. Organele de poliţie au demarat o anchetă la faţa locului. Din primele cercetări se pare că evenimentul rutier s-a produs din cauza vitezei, iar şoferul nu era băut.

Minorul care aseară a fost accidentat de un autoturism se zbate între viaţă şi moarte la secţia Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Baia Mare. Cadrele medicale ale Spitalului Judeţean Baia Mare susţin că băieţelul se află în stare foarte gravă şi îi dau puţine şanse de supravieţuire. Aceştia spun că minorul se află în comă profundă şi că a suferit multiple leziuni la nivelul capului şi la plămâni.


Preluare: InfoMM.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și