1. În perioada 18 - 21 martie - Acţiuni umanitare ale poliţiştilor maramureşeni. Poliţiştii vor oferi familiilor nevoiaşe de pe raza judeţului, identificate de poliţiştii de proximitate, cadouri constând în produse alimentare cumpărate prin valorificarea tichetelor obţinute în urma donării voluntare de sânge.

2. Miercuri, 19 martie - „Fairplay şi nonviolenţă” - Turneu de fotbal între licee. Activitatea are ca scop promovarea sportului ca metodă alternativă de petrecere a timpului liber şi conştientizarea tinerilor cu privire la importanţa pe care o are sportul în procesul de dezvoltare fizică dar şi comportamentală a minorilor. Echipa câştigătoare a liceenilor din Maramureş va juca miercuri un meci de fotbal cu echipa Poliţiei Municipiului Baia Mare.

3. Duminică, 23 martie - „Poliţistul - prietenul copiilor”. Concurs de pictură pe ceramică organizat de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş pentru elevii Liceului de Arte Baia Mare. Poliţiştii au pus la dispoziţia elevilor obiecte din ceramică, de diferite forme şi dimensiuni, pe care ei să-şi manifeste prin pictură imaginaţia şi creativitate. Jurizarea şi premierea vor avea loc la parterul Centrului Comercial Gold Plaza Baia Mare.

4. Luni, 24 martie - „Ziua Porţilor Deschise” la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş. Poliţiştii maramureşeni vor prezenta vizitatorilor aspecte privind modalităţile de intervenţie şi mijloacele cu care acţionează în cazul producerii unor evenimente aflate în competenţa de investigare a poliţiştilor. De asemenea, poliţiştii de


la Serviciul Management Resurse Umane vor expune oferta educaţională a Academiei de Poliţie „A.I. Cuza” Bucureşti şi a celor două şcoli de agenţi de poliţie de la Cluj Napoca şi Câmpina.

Citește și