Page Six relatează că actrița de 34 de ani și actorul de 28 de ani s-au căsătorit weekendul trecut. Mama actriței a confirmat știrea pe contul său de Facebook, conform E!News.

Dunst și Plemons formează un cuplu de la jumătatea anului 2016 după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale seriei "Fargo". Cei doi au interpretat rolurile unui cuplu de tineri căsătoriți, Peggy și Ed Blumquist, în cel de-al doilea sezon al producției rețelei FX, care s-a încheiat în decembrie 2015.

"A fost un cadou", a declarat Plemons reporterilor la PaleyFest 2015 despre oportunitatea de a juca alături de Kirsten Dunst.

"Mi-a plăcut munca depusă de Kirsten și am fost foarte entuziasmat când am întâlnit-o, ea este o persoană extraordinară", a mai spus Plemons despre actrița care a fost văzută la 2 ianuarie, la Festivalul Internațional de Film de la Palm Springs, purtând un inel. Ea a fost logodită anterior cu Garrett Hedlund, însă s-a despărțit de acesta în aprilie 2016.

Dunst va juca în drama `Woodshock` alături de Pilou Asbaek și va face de asemenea parte din distribuția producției `The Beguiled`. În schimb, Plemons va juca alături de Christian Bale în `Hostiles` și alături de Rooney Mara în `The Discovery`.

Citește și

Comentarii