Ce spune poliția!

Polițiștii din Borșa au intervenit în seara de miercuri pentru aplanarea unei stări conflictuale, într-un local public de pe strada Victoriei din oraș.

La fața locului s-a constatat ca doi tineri de 21 si 22 de ani, însoțiți de un bărbat de 48 de ani, care aveau asupra lor obiecte contondente, l-au agresat pe un bărbat de 39 de ani. În timpul altercației au fost distruse bunuri din local. Până în acest moment bărbatul agresat nu s-a prezentat la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii continuă cercetările pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere.

Ce spun localnicii!

De cealaltă parte borșenii ne-au spus că tinerii agresori fac parte din familia Butănenilor. Cei care în urmă cu câțiva ani au tranșat pur și simplu un cal în vazul tuturor cu… drujba.

Se pare că tinerii l-au lovit în cap cu o secure pe Ilie Gherlan poreclit „Colț Alb”. Se pare că acesta este audiat de polițiști, deși ar fi refuzat să se prezinte la spital pentru îngrijiri medicale.

SUSPECȚII SUNT FRAȚI”

Tifor Timiș și Bogdan Timiș, ziși Butanu, sunt frați. Iar bărbatul în vârtă de 49 ani era tatăl lor. Ei sunt suspecții agresiunii din seara zilei de 24 aprilie 2019.

În 2015 după ce au târât cu tractorul iar apoi au tăiat cu drujba un cal au postat pe pagina de facebook următorul mesaj: „Da, am făcut mii de prostii la viața mea, dar sincer unele le-aș mai face!” (facebook 2015). Atunci aveau 17, respectiv 18 ani. Și uite că au făcut-o: câțiva ani mai târziu. L-au lovit cu securea în cap pe Colț Alb.

Citește și

loading...