Din primele informații se pare că în urma unui accident, un autoturism a ieșit de pe șosea, a intrat într-un gard și a avariat o conductă de gaz.

În urma accidentului au rezultat trei răniți. Este vorba despre soția șoferului și doi copii. Aceștia au refuzat transportul la CPU Sighetu Marmației după ce au fost examinați de cele două echipajele ale Ambulanței Sighetu Marmației.

Pompierii militari au asigurat zona din cauza distrugerii conductei de gaz.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Nicio persoana nu a fost rănită în urma accidentului de la Sighetu Marmației.

In urma impactului au rezultat pagube materiale, a fost avariata conducta de gaz care alimenta locuința in a carei curte a intrat autoturismul. Șoferul a fost sancționat contravențional.

Actualizare 2: Punct de vedere al unuia dintre șoferii implicați în accident:

„Eu nu am fost vinovat pentru producerea accidentului. Conduceam pe strada Eroilor din Sighet (drum cu prioritate), când din partea stânga a drumului un șofer din județul Bistrița Năsăud nu s-a asigurat și m-a izbit în plin. În urma impactului, autoturismul condus de mine a lovit gardul unui imobil, conducta de gaz și un autoturism parcat pe trotuar.

Autoturismul ce m-a lovit circula cu viteză foarte mare și nu am apucat să reacționez pentru a evita accidentul“, a declarat pentru Sighet 247 Adrian B., șoferul unuia dintre autoturismele implicate în accident.

A doua zi, o femeie, pasager în autoturismul care a ieșit de pe partea carosabilă, s-a internat la Spitalul municipal Sighet, având dureri la coloană și multiple contuzii la cap și picioare. Copiii acesteia nu au fost răniți.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și