ACTUALIZARE IPJM

Vineri seara, poliţiştii au intervenit la un accident de circulaţie produs pe raza localităţii Tisa. Din primele cercetări efectuate la fața locului s-a constatat că pe un sector de drum în aliniament, un autoturism a intrat în coliziune cu autoturismul pe care dorea să îl depășească, al cărui conducător auto se angajase la rândul său în depășire, fără să se asigure. În urma impactului, primul autoturism angajat în depășire a fost proiectat în două capete de podeț, după care s-a răsturnat pe plafon pe partea carosabilă. Patru persoane aflate în autoturism, printre care și conducătorul auto, au fost transportate la Spitalul Municipal Sighetu Marmației pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Din cauza leziunilor suferite, conducătorul auto, un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Bocicoiu Mare, nu a putut fi testat cu aparatul etilotest. Celălalt conducător auto implicat în accident, un tânăr de 25 de ani, tot din Bocicoiu Mare, a fost testat și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

*******************************

Din primele informații se pare că șoferul autoturismului a pierdut controlul volanului din cauza vitezei, a ieșit de pe partea carosabilă și s-a răsturnat pe plafon.

Imediat la fața locului au sosit echipajele medicale ale SMURD și Ambulanței Sighetu Marmației.

Patru tineri au fost transportați la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Municipal Sighetu Marmației.

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a dispune măsurile legale în funcție de rezultatele anchetei.


Citește și