Totul a pornit în cursul dimineții, când o persoană a sunat la poliție și a anunțat că a observat „o mașină suspectă” în apropierea stației East Croydon, potrivit My London.

În scurt timp, zona a fost invadată de polițișiști care au evacuat zona și au încercuit mașina suspectă cu numere de Mehedinți. La fața locului a ajuns și o echipă de geniști. Aceștia au adus și un robot anti-bombă, cu care, în final, s-a efectuat o detonare controlată.

„Poliția din Croydon s-a ocupat de un vehicul suspect în Dingwall Road, în această dimineață”, au anunțat pe Twitter polițiștii.

Angajații din birourile din apropiere au spus că li s-a comunicat să rămână în interiorul clădirilor, „departe de ferestre”, iar mai mulți martori au spus că au auzit o explozie.

Poliția Metropolitană a confirmat că ofițerii s-au deplasat la fața locului pentru un „vehicul suspect”. „Poliția a fost chemată joi, 6 februarie, la ora 08:46, pentru un vehicul suspect pe Dingwall Road, Croydon. Ofițerii, inclusiv ofițerii specialiști, sunt la fața locului și au fost puse cordoane de poliție”, a declarat o purtătoare de cuvânt.

Inițial, polițiștii au bănuit că este vorba de un autoturism abandonat intenționat în zona respectivă. Însă, după două ore, anchetatorii au transmis că a fost eliminată orice suspiciune legată de vreun incident terorist.

Citește și

loading...