Semnalmente: în jur de 1,60 m înălţime. Ultima dată a fost văzut într-o pereche de pantaloni scurţi şi fără tricou. Vida Adrian Georgel va impini 17 ani pe 18 iulie.

Dacă l-aţi văzut sunteţi rugaţi să sunaţi la 112 sau la telefon 0742514964.

ACTUALIZARE:

În această dimineaţă forţe impresionate au fost mobilizate la Ocna Şugatag pentru operaţiunea de căutare a adolescentului de 17 ani Vida Adrian Georgel. Pompierii maramureşeni, scafandrii, poliţiştii, echipe de canine de căutare, prieteni, aparţinători, toţi încearcă să îl găsească pe adolescent, informează vasiledale.ro

Băiatul a dispărut sâmbătă seara în jurul orei 22.00 în zona lacului din Ocna Şugatag. Conform anchetatorilor operaţiunea de căutare se desfăşoară pe mai multe fronturi. Scafandrii caută în lacul unde a fost văzut ultima dată băiatul de 17 ani. La fel şi pompierii maramureşi cu bărcile pneumatice.

Pe de altă parte, două echipe canine de salvare-căutare, una din Baia Mare şi una din Cluj, îl cauta pe Adrian pe pădurile din zona în care a dispărut.

Se pare că adolescentul de 17 ani ar fi participat la o petrecere în cabana de lângă lac unde s-ar fi consumat băuturi alcoolice. Conform unor surse din rândul anchetei la petrecerea respectivă s-ar fi iscat un scandal. Nu se ştie dacă şi adolescentul a fost implicat. Cert este că la scurt timp el a dispărut fără urmă. Anchetatorii nu exclud nicio variantă, vorbindu-se inclusiv de o faptul că ar fi putut fi aruncat în lac. O altă variantă luată în calcul este aceea că la o altă cabana-pensiune a avut loc un majorat. După ce ar fi izbucnit scandalul la cabana unde era Adrian, acesta să fi plecat spre locul unde se desfăşura majoratul. Însă nu a ajuns acolo. În această zonă este cautat de echipele canine.

Citește și

loading...