Am discutat şi am analizat, în această perioadă, toate opțiunile și propunerile pentru a realiza o alianță la nivelul județului. O alianță capabilă să câștige alegerile în fața PSD, la nivelul celei mai importante funcții a administrației publice din județul Maramureș.

Rezultatele ultimelor confruntări electorale ne-au arătat că obiectivul poate fi atins, iar pentru a ne maximiza șansele, este nevoie ca USR și PNL să suțină un candidat comun.

Propunerea noastră pentru președinția Consiliului Județean Maramureș este deputatul Vlad Emanuel Duruș. Este cel mai activ și mai performant parlamentar al județului. Este de la sine înțeles că, dintre liderii dreptei, deputatul Duruș are cea mai bună vizibilitate și are energia și curajul necesar pentru a se lupta cu PSD.

Un candidat unic susținut de USR și PNL poate câștiga bătălia pentru Maramureș și poate învinge administrația județeană condusă de PSD și Gabriel Zetea.

Activitatea foarte bună, fără compromisuri politice, fără niciun fel de balast care să-l asocieze cu PSD, cu Cherecheș sau cu sateliții lui distribuiți în alte partide — toate îl recomandă pe Vlad Duruș pentru această candidatură și funcție.

Suntem convinși că entuziasmul USR, lupta fără compromisuri dusă în toți acești ani împotriva administrației Dragnea, împotriva PSD și împotriva administrației PSD, trebuie să continue printr-o schimbare pozitivă și la nivel județean.

Cu sprijinul PNL putem aduce o nouă conducere atât la nivelul județului, cât și în peste 80% dintre primăriile din Maramureș.

Ar fi păcat ca voturile maramureșenilor cu opțiuni de dreapta să se risipească și să asigure victoria PSD. Suntem oameni politici maturi și avem datoria de a ne consolida energia într-o platformă comună, pentru maramureșeni.

Nu trebuie să pornim de la ideea că partidul mai mare are întâietate, iar ceilalți trebuie să susțină un candidat al respectivului partid, indiferent care ar fi el. Nu. Noi toți trebuie să susținem candidatul cu cele mai mari șanse de câștig. Simpatizanții USR și PNL vor vota alternativa propusă, iar diferența de voturi o aduce candidatul.

Vom contacta astăzi conducerea PNL Maramureș și sperăm să luăm împreună cea mai bună decizie politică pentru maramureșeni și pentru viitorul județului nostru.

Citește și

Comentarii