Potrivit unor documente ale Curții, obținute de site, Heard și Van Ree s-au certat în 14 septembrie 2009 pe aeroportul internațional Tacoma din Seattle. Actrița ar fi lovit-o peste mână pe Van Ree, ceea ce a atras arestarea ei pentru violență domestică, relatează miercuri huffingtonpost.fr.

Amber Heard s-a prezentat a doua zi în fața justiției, însă procurorul a refuzat să dea curs dosarului, iar judecătorul a informat-o că procurorii vor reexamina cazul într-un termen de prescriere de doi ani dacă vor decide să reia procedura.

Informația despre vechea arestare a lui Amber Heard apare la câteva săptămâni după ce actrița de 30 de ani a depus cerere de divorț pentru diferențe ireconciliabile. Ea a obținut recent un ordin de restricție împotriva lui Johnny Depp, după ce l-a acuzat de violență conjugală. Cu două zile înainte de depunerea cererii, actorul ar fi lovit-o peste față cu un telefon mobil, ar fi tras-o de păr și agresat-o verbal, conform documentelor juridice obținute de Los Angeles Times și revista People.

"Pe parcursul întregii noastre relații, Johnny Depp a fost agresiv cu mine, verbal și fizic", a spus Amber Heard într-o declarație dată sub jurământ. "Este uneori paranoic, iar temperamentul lui mă îngrozește câteodată", a adăugat actrița, care a prezentat și probe fotografice pentru a-și susține afirmațiile.

Citește și

loading...