În timp ce fosta măicuţă îşi creşte singură fetele, părintele e ocupat cu cele sfinte. Face calcule să vadă cât îl va costa pictura bisericii. Acum câţiva ani avea alte probleme, după ce s-a aflat de povestea de dragoste pe care ar fi trăit-o cu stareţa de mănstire. Măicuţa a fost exclusă din viaţa monahală până la majoratul fetelor. Dar n-a vrut să spună niciodată cine este tatăl. Un mister pe care încearcă acum să-l dezlege chiar Episcopia Maramureşului.

Reporter: Ştiţi cumva că ar fi tatăl copilului?

Cristian Ştefan, purtător de cuvânt al Episcopiei Ortodoxe a Maramureşului şi Sătmarului: De la dumneavoastră am aflat! Cert este că va fi şi el chemati aici la Episcopie, să discutăm, să vedem şi să luăm o decizie.

Este a doua anchetă pe care mai marii Episcopiei Maramureşului o pornesc în doar două zile. Ieri, l-au dat afară din Mănăstireai Prislop pe stareţul Celestin după ce, în urma dezvăluirilor făcute la Observator, acesta a recunoscut că a purtat o discuţie indecentă pe facebook, cu un bărbat. Preotul a fost mutat, în regim de pocăinţă, la o altă mănăstire. În nevinovăţia lui cred şi muncitorii care construiesc chilii la Prislop. Oricum, părintele vrea să-l dea în judecată pe cel de la care a pornit tot scandalul.

Citește și

loading...