Reprezentantii Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Maramures nu cunosc de unde a fost luat produsul cu exactitate, deoarece informatiile difuzate de organizatorii chefului au fost mult prea vagi.

“Este vorba despre un singur agent microbian, stafilococul coagulazo-pozitiv. In acest moment, Directia Sanitar Veterinara asteapta confirmarea de la Institutul de Igiena Sanatate Publica enterotoxina. Adica, produsul pe care acest stafilococ il elimina, care este practic de toxicitatea data in masa de consumatori.

In cas de oaie s-a gasit, dar din pacate, in cazul acestui eveniment privat, responsabilitatea trebuie sa fie a organizatorului, care trebuie sa vina sa spuna cu exactitate de unde au luat”, a declarat Vasile Pop, directorul adjunct al Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Maramures.

Contactat telefonic, Zamfir Ciceu a refuzat sa ofere informatii cu privire la producatorul de unde s-a cumparat casul.

Citește și