Meteorologii au anunţat cum va fi vremea la începutul verii.

În prima săptămână de prognoză, valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice acestui interval la nivelul întregii țări, dar mai ales în vestul, centrul și nord-vestul teritoriului.

Ploile vor continua să cadă în majoritatea zonelor ţării.

Vremea 7 - 13 mai 2019
Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice acestui interval la nivelul întregii țări, dar mai ales în vestul, centrul și nordvestul teritoriului.

Regimul pluviometric va fi excedentar pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile centrale, estice și la munte.

Prognoza meteo 13 - 20 mai 2019
Temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice acestei perioade, la nivelul întregii țări.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi excedentare în jumătatea estică a teritoriului, iar în rest vor fi apropiate de cele normale ale perioadei.

Vremea 20 - 27 mai 2019
Temperatura aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval se vor încadra în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo 27 mai - 3 iunie 2019
Valorile termice estimate pentru această perioadă vor fi în general apropiate de cele specifice intervalului, posibil ușor mai ridicate în regiunile vestice.

Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile sudice, dar și ușor deficitar în vestul și nord-vestul teritoriului. În rest cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, potrivit ANM.

Citește și

loading...