Centrul Cultural Sighetu Marmației este invitat cu Ansamblul “MARA“ care va susține un spectacol de cântece și dansuri populare specific nordului României. Municipiul Sighetu Marmației va avea reprezentanți la secțiunile: turism pe tema “Proiectarea ecologică – modernul și viitorul turismului responsabil și durabil“, “Prezentare culinară a bucătăriei din Maramureș“ și Expoziție foto “Maramureș“(expoziție care va rămâne la Ivano-Franskivsk, aproximativ 30 de zile după care va fi expusă în capital Ucrainei, la Kiev) .

Evenimentele se vor desfășura cu sprijinul ambasadelor ; Republicii Belarus, Republicii Lituania, Republicii Letonia, Republicii Cehe, republicii Moldova, Georgiei, României, Slovaciei, Azerbaidjanului, Bulgariei, Ungariei, Austriei.
Invitația primită prin Ambasada României în Ucraina onorează municipiul Sighetu Marmației, ținând seama de importanța festivalului, de imaginea care se poate realiza pentru județul Maramureș și mai ales pentru municipiul Sighetu Marmației și de perspectiva unor evenimente reprezentative și pe viitor.

Echipa de consilieri Pro Romania Sighetu Marmatiei

Echipa de consilieri Pro Romania Sighetu Marmatiei

Citește și

loading...