Ingrediente:

* 1 pachet de foietaj - 400 g
* 250 g carnati mici (ca pentru bere)
* 1 ou batut (pentru a unge pateurile)
* susan
* sare

Mod de preparare:

Foietajul se lasă la dezgheţat la temperatura camerei, cu cca 3 ore înainte. Se aprinde cuptorul inainte, pentru că trebuie să fie bine încins când bagam pateurile la copt. Aşa cresc frumos şi se fac mai repede.
Pentru carnaciorii în aluat se taie foietajul in fasii subtiri de 2cm, sau se pot taia in triunghiri, care se ruleaza ca cornuletele. Se foloseste pentru aluat un cuţit foarte bine ascuţit, ca altfel se vor lipi straturile şi nu va creşte bine. Se tapetaza o tava cu hartie de copt, se aseaza carnaciorii, se ung cu galbenus si se introduc in cuptorul incins pentru 10-15 minute.


Preluare: culoriledinfarfurie.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și