Sfanta Maria este o sarbatoare iubita la noi in tara. Dupa o perioada de doua saptamani de post, este timpul pentru chef si voie buna. Pentru aperitivele de la masa de Sfanta Maria noi va propunem cateva preparate pe baza de peste. Asezate frumos pe un platou mare, cu foi de salata verde si felii de lamaie, aperitivele din carne de peste vor fi cu siguranta un punct de atractie al petrecerii tale.

Chiftelutele din peste sunt alte preparate din meniul tau de sarbatoare. Micute si crocante, aceste chiftelute sunt usoare si savuroase in acelasi timp. Pentru un aspect frumos, poti aseza chiftelutele pe scobitoare cu cuburi de legume proaspete.

Placinta cu peste este un preparat gustos si usor in acelasi timp. Amestecul de cartofi, peste si sosul de lapte este unul savuros. Placinta este o alegere potrivita pentru masa de Sfanta Maria. O poti taia in diverse forme si o poti asezona cu verdeata tocata.

Salata de icre nu trebuie sa lipseasca dintr-un meniu cu peste. Acest fel de mancare este unul dintre cele mai apreciate. Este un aperitiv gustos si hranitor. Pentru masa de Sfanta Maria, poti aseza salata de icre pe feliide paine prajita sau foccaccia si o poti asezona cu feliute de masline.

Checul cu verdeata si ciuperci este un aperitiv sanatos si usor. Pentru a mai colora putin meniul tau de Sfanta Maria, poti prepara acest chec cu verdeturi. Acest preparat nu necesita multe ingrediente. Checul poate fi asezonat si cu felii de ardei gras rosu si verde.

Salata de vinete este o salata de sezon, apreciata de foarta multa lume. Este si foarte sanatoasa, cu multe vitamine si minerale. salata de vinete se poate aseza pe painici si asezonata cu felii de rosii.


Preluare: retete.acasa.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și