Un bărbat în vârstă de 33 de ani din Dragomireşti a sustras vineri, 18 octombrie a.c., un moto-fierăstrău în dauna unui cetăţean din Bogdan Vodă. Prejudiciul, în valoare de aproximativ 2000 lei, a fost recuperat şi predat persoanei vătămate.

La Baia Mare poliţiştii au identificat un minor în vârstă de 13 ani care sâmbătă a sustras dintr-o autoutilitară o borsetă şi un telefon mobil. Autoutilitara se afla parcată pe bulevardul Republicii din municipiu iar portiera dreaptă a maşinii era neîncuiată. Şi în acest caz poliţiştii au reuşit recuperarea prejudiciului în totalitate.

Alţi doi tineri, în vârstă de 15 şi 18 ani din Baia Mare, au fost identificaţi de poliţiştii de investigaţii criminale, cu sprijinul celor de ordine publică, după ce a fost reclamat furtul a două tablete electronice dintr-un magazin de pe Bulevardul Traian din municipiu. Până în prezent nu s-a reuşit recuperarea prejudiciului.

La Bistra şi la Vişeu de Jos s-au înregistrat două furturi din locuinţă, suspecţii fiind identificaţi în ambele cazuri. În primul caz, suspectul şi victima sărbătoreau împreună efectuarea unei tranzacţii comerciale (partea vătămată a cumpărat un laptop de la suspect) la locuinţa victimei. Profitând de faptul că gazda a ieşit pentru un moment din locuinţă, suspectul – un tânăr de 22 de ani din Bistra - a sustras din buzunarul unei haine suma de 9300 de lei. La Vişeu de Jos, în timp ce administratorul unei stâne a fost plecat de la domiciliu, ciobanul i-a sustras din locuinţă mai multe bunuri: două telefoane mobile, un topor, o pălărie, un bidon din aluminiu de 25 de litri şi suma de 500 lei.

În toate cauzele continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și