Miercuri, 14 februarie 2024, o delegație din partea Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere din MAI (asociație cu statut de utilitate publică, conform H.G. 869/2007), Filiala „Pintea Viteazu” Maramureș, formată din col. (r.) Ioan Ceterchi (președinte), col. (r.) Ioan Marchiș (prim-vicepreședinte), g-ral bg. dr. (r.) Ion David-Bratu și Pas. (r.) Gavril Boc (membrii ai Comitetului Executiv), s-au deplasat la Sighetu Marmației, unde a avut loc constituirea noii Sucursale ANCMRR din M.A.I.

La această activitate au fost invitați și chestor de poliție Florin Coman (șeful Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației), precum și comisar-șef Teodor Holdiș (împuternicit adjunct al Politiei municipiului Sighetu Marmației), iar din partea noii Sucursale au fost prezenți 13 membri.

După o prezentare a Statutului Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere din M.A.I - Filiala „Pintea Viteazu” Maramureș, de către președintele acesteia, col. (r.) Ioan Ceterchi și luări de cuvânt din partea invitaților, s-a trecut la alegerea conducerii Sucursalei Sighetu Marmației, respectiv a unui unui Birou executiv format din:

- președinte: col. (r.) Teodor Cristea
- vicepreședinte: col. (r.) Nicolae Vaida
- secretar-casier: personal civil Corneliu Huban
- membri: col.(r.) Constantin Bute și col. (r.) Ioan Bizău.

Urăm mult succes noului Birou executiv al Sucursalei Sighetu Marmației și la cât mai multe activități desfășurate. Totodată sperăm ca în cadrul Asociației să se înscrie cât mai mulți noi membri rezerviști (polițiști, pompieri, jandarmi sau personal civil care au lucrat în sistemul militar).

Text: prim-vicepreședinte ANCMRR-Filiala „Pintea Viteazu” Maramureș, col. (r.) Ioan Marchiș.
Credit foto: pas. (r.) Gavril Boc.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și