Astăzi este ultima zi în care mai sunt valabile polițele emise de compania Euroins, după această zi, cei care nu și-au încheiat o asigurare nouă, sunt pasibili de amendă.

În ultimele zile a fost de altfel aglomerație la asigurători, mulți șoferi care au mers pentru a încheia polițe noi de asigurare, în primele trei zile din această săptămâna. Aproximativ 300.000 de șoferi și-au făcut asigurări noi.

Este de așteptat că astăzi, din nou să fie un număr foarte mare de șoferi care să își încheie RCA. Amendă în cazul în care nu aveți asigurare RCA valabilă este cuprinsă între 1000 și 2000 de lei, iar pe lângă această amendă se poate reține certificatului de imatriculare.

Cei care încheie acum o asigurare obligatorie primesc prețuri plafonate, sunt plafonate în continuare până la sfârșit de an și vorbim despre tarifele plafonate din dată de 28 februarie 2023.

În martie, ASF a retras autorizația de funcționare pentru compania Euroins, la acel moment, compania avea în jur de 2,7 miloane de clienți.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și