Explozia a afectat doar apartamentul în care s-a produs. Un aşa zis meseriaş care făcea reparaţii în locuinţa unei femei de 63 de ani ar fi făcut o eroare care ar fi putut fi fatală.

Bărbatul ar fi confundat ţeava de gaz cu cea de apă şi ar fi tăiat-o cu un flex. Din fericire, nici el, nici femeia nu au fost răniţi grav. Au avut totuşi nevoie de îngrijiri medicale.

Da. Şi femeia a ieşit la geam: "Ajutor!". Şi am sunat la poliţie, la salvare.

Lt. col. Eugen Chiriță, purtător cuvânt ISU Galați: Două victime, cu răni uşoare: arsuri la nivelul membrelor superioare la femeia de aproximativ 60 de ani şi la antebraţul stâng la un bărbat de 46 de ani.

Panica s-a instalat repede şi în rândul vecinilor care au ieşit din apartamente. Autorităţile au stabilit însă că structura de rezistenţă a blocului nu a fost afectată de explozie.

Lt. col. Eugen Chiriță, purtător cuvânt ISU Galați: A fost degradată doar uşa apartamentului cu pricina, geamul şi câteva elemente de mobilier din interior.

Politia a deschis un dosar penal în acest caz. Incidentul a avut loc după ce, acum aproape trei săptămâni, un eveniment similar s-a petrecut într-un cartier din centrul orașului. Pompierii ne atenţionează că, pentru astfel de lucrări, trebuie să apelăm la firme autorizate, nu la cunoştinţe sau vecini.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și