Din primele informatii se pare ca soferul unui autoturism Audi a izbit un autoturism Logan, de unde a ricosat intr-un autovehicul de teren iar de acolo s-a oprit in cea de patra masina, relatează Vasile Dale.

Imediat „pustiul” de la volan s-a coborat repejor din masina si, cu ajutorul amicului de pe scaunul din dreapta fata, a smuls numerele de inmatriculare si a disparut.

Politistii sositi la fata locului au reusit din fericire sa il identifice in scurt timp. Era un cunoscut de-al acestora, care mai comisese infractiuni rutiere. Prin urmare, nu s-au mirat atunci cand au aflat ca individul de la volan nu poseda permis de conducere si a condus si sub influenta bauturilor alcoolice.

In consecinta pe numele acestuia s-a intocmit un dosar penal.

ACTUALIZARE IPJ MM:

În noaptea de 01/02 ianuarie, la ora 03.00, pe strada Progresului din municipiul Baia Mare s-a produs un accident de circulaţie în urma căruia trei autoturisme ce erau parcate au fost avariate.

Cercetările efectuate de poliţişti au relevat că bănuit de comiterea faptei este un tânăr de 24 de ani, domiciliat în Chiuzbaia. În timp ce conducea un autoturism, tânărul a pierdut controlul direcţiei de mers şi a acroşat trei autoturisme parcate regulamentar pe partea dreaptă a direcţiei de deplasare.

În urma impactului, tânărul a luat plăcuţele cu numerele de înmatriculare de pe autoturismul pe care îl conducea şi a părăsit locul faptei. În jurul orei 09.00, acesta s-a prezentat la sediul Poliţiei Oraşului Baia Sprie, a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că avea o concentraţie de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare unde i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate poliţiştii au constatat că tânărul avea permisul reţinut iar autoturismul condus avea valabilitatea numerelor de circulaţie provizorie expirată din data de 13 noiembrie 2017.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a tânărului.

Citește și

loading...