Aceasta n-a mai avut insa loc din cauza lipsei de cvorum, in sala fiind prezenti doar consilierii PNL, cei de la PSD si ai PER.

La scurt timp dupa incheierea sedintei, presedintele de sedinta care trebuia conduca intalnirea, Dorel Muresan, a tinut sa faca niste precizari cu privire la situatia lui Marinel Rob despre care a a afirmat ca si-a dat demisia.

“Tocmai acum am primit un mesaj din partea colegilor de la Coalitie din care reiese faptul ca domnul Marinel Rob a renuntat la atributiile de primar interimar, iar in locul sau atributiile urmeaza a fi conferite doamnei viceprimar Noemi Vida, asa am inteles”, a spus Dorel Muresan.

Tot astazi a avut loc o intalnire la care au participat membrii mai multor formatiuni aflate in Coalitia pentru Baia Mare. Despre respectiva intalnire si situatia sa, Marinel Rob a tinut sa faca urmatoarele precizari:

“S-a pus problema sa demisionez din aceasta functie”.

Rob a mai precizat ca au existat doua persoane din Forumul Democrat German care au dorit sa-i fie retrase atributiile de primar, dorinta care a deranjat conducerea centrala.

Liderii FDGR au luat in considerare faptul ca acest aspect aduce atingere coeziunii formatiunii. Foarte probabil, lucrurile se vor transa in cursul zilei de joi, cand s-a propus o noua sedinta de Consiliu Local.

Marinel Rob ne-a lasat sa intelegem ca el nu si-a dat inca demisia si mai asteapta o vreme. El a mai adaugat ca o sa discute cu secretarul Lia Muresan. El a tinut sa precizeze ca nu e legat de scaunul de primar si ca nu va ramane daca nu mai e dorit.


Preluare: ZiarMM.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și