Zmenta a declarat pentru vasiledale.ro ca s-a asezat linistit pe o terasa din Baia Mare, cand din senin s-au apropiat de el doi indivizi dubiosi. Unul dintre ei l-a prins si l-a strans de gat din senin. “Am sunat la politie imediat si am facut plangere. Astazi mi-am scos certificat medico-legal pe care l-am depus la politie” a spus Zmenta.

Conform acestuia vlogger-ul are nevoie de 9 zile de ingrijiri medicale pentru ca leziunile suferite sa i se vindece.

Si politistii s-au miscat repede. Acestia au indentificat persoanele in scurt timp. Cel care l-a strans de gat pe Zmenta se numeste Robert Vlasan.

Pe pagina sa de socializare individul se lauda ca ar fi avocat si ca ar reprezenta un trust de presa din Baia Mare. Suntem siguri ca toate acestea au fost scrise doar pentru a se lauda, ele nefiind adevarate.

Ce va putem spune de individ este faptul ca nu ar fi strain de antecedentele penale. Se pare ca ar fi fost implicat intr-un dosar de trafic de droguri si ca ar fi proaspat pus in libertate in probatiune.

Dar vom reveni cu detalii despre individul care, tot pe facebook, se lauda, ca este adeptul miscarii #REZIST!

Actualizare

„S-a intocmit dosar penal si se desfasoara cercetari sub aspectul comiterii infractiunilor de lovire sau alte violente si amenintare”, au declarat oficialii IPJ Maramureş.


Preluare: vasiledale.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și