În jurul orei 19.00, poliţiştii au fost sesizaţi că un şofer care se deplasa cu un autoturism între localităţile Budeşti şi Cavnic, a fost implicat în producerea unui eveniment rutier.

La faţa locului, poliţiştii au stabilit că, în condiţiile unui carosabil umed, şoferul nu a adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasă, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de capătul unui podeţ, fiind proiectat într-un gard viu, pe partea stângă a direcţiei de mers.

În urma impactului, bărbatul aflat la volan, în vârstă de 66 de ani, a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la spitalul din Sighetu Marmaţiei, dar nu a necesitat internarea.

Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că bărbatul avea permisul de conducere reţinut pentru comiterea de infracţiuni rutiere. De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că el se afla sub influenţa băuturilor alcoolice în momentul producerii accidentului. Lui i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cazul bărbatului, poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu permisul de conducere retras, conducere sub influenţa alcoolului şi vătămare corporală din culpă.

Citește și

Comentarii