Potrivit informațiilor PresaSM, totul a început în cursul săptămânii trecute, atunci când un minor, în vârstă de 16 ani, a fost înjunghiat cu un cuțit. Victima a fost dusă la Unitatea de Primire Urgențe, iar surse din apropierea celor două clanuri susțin că tânărul ar avea un certificat medico-legal în care se specifică că ar avea nevoie de 12 zile de îngrijiri medicale.

Pentru a se răzbuna, clanul rromilor care locuiesc pe strada Toamnei din municipiul Satu Mare a căutat să își facă dreptate. Astfel, s-a întâlnit cu clanul rival tocmai pe strada Ady Endre, luni noaptea, pe la ora 22.00, și au început o bătaie în toată regula, potrivit informațiilor PresaSM.

Mai mulți locatari din zonă au asistat șocați de la geamuri, solicitând – prin Serviciul Unic Apeluri de Urgență – 112 – intervenția Poliției. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de Ordine Publică, care au încătușat mai multe persoane, iar cel puțin una a fost dusă la Unitatea de Primire Urgențe din cauza rănilor suferite.

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare au declarat pentru PresaSM că s-a deschis dosar penal pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe, respectiv tulburarea liniștii publice.

Ce spune Poliția: ”La data de 13.04.2020, ora 22.30, Poliția municipiului Satu Mare a fost sesizată prin Apelul de Urgență 112 cu privire la o altercație între mai multe persoane pe strada Ady Endre din municipiul Satu Mare. În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că un bărbat de 37 de ani din Satu Mare a fost agresat fizic de trei sătmăreni de 16 ani, 26 de ani și 46 de ani . În cauză cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violenţe și tulburarea liniștii publice”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet