Accidentul s-a produs astazi dimineata in jurul orei 6 pe drumul national 18 Baia Mare – Sighetu Marmatiei, pe raza localitatii Berbesti.

La locul accidentului s-au deplasat echipajele medicale ale Ambulantei si SMURD Sighetu Marmatiei, politia si echipajele de descarcerare. Din pacate medicii nu au mai putut face nimic pentru niciuna din victime. Ambele au decedat pe loc.

Una din victime era în vârstă de 23 de ani, ambii originari din Sat Șugatag, fiind vecini. Conform unor surse, din cauza vitezei excesive șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat frontal într-un stâlp aflat la marginea drumului.

ACTUALIZARE:

Conform unor informatii se pare ca tinerii se intorceau de la Sighetu Marmatiei si circulau cu viteza. La intrare in Berbesti au pierdut controlul volanului si a parasit soseaua si s-au izbit violent de un podet din beton, apoi s-au oprit intr-un stalp din beton.

Ambele persoane decedate erau din satele din apropiere. Ambii erau din localitatea Sat Sugatag si erau vecini. Unul dintre ei urma sa implineasca 23 de ani in 20 aprilie. Mai aveam cativa kilometri pana acasa.

Accidentul s-a produs dupa o portiune de drum drept, intr-o curba periculoasa la stanga. In autoutilitara din imagine marca Ford erau doi tineri. Soferul si pasagerul dreapta fata au fost proiectati prin parbriz. Ambii au decedat pe loc leziunile suferite fiind incopatibile cu viata. Echipajele Ambulantei si SMURD au ajuns la fata locului insa nu s-a mai putut face nimic. Erau decedati. Nu s-au instituit manevre de resuscitare.

Anchetatorii iau in considerare posibilitatea ca vehiculul sa fi fost condus cu viteza excesiva iar soferul sa fi adormit la volan. Nu este exclus nici consum de bauturi alcoolice. Un lucru cert este faptul ca niciunul dintre ei nu purta centuri de siguranta.

Pe pagina de socializare a unuia dintre victime mesajele de condoleante curg fara incetare. Ioan Petcas si Ghita Bozai erau vecini si se intorceau acasa de la un chef din Sighetu Marmatiei.

Citește și

Comentarii