Odată cu dorința ei de a rezilia contractul cu „Antena Stars”, Bianca nu mai dorește să le cânte în strună celor care se folosesc de orice mișcare a ei, pentru a face audiență.

Bianca Drăgușanu a mers aseară împreună cu gașca ei de prieteni într-un mall bucureștean. Jurnaliștii care au însoțit-o fără voia sa au determinat-o pe Bianca să renunțe la vizionarea unui film, scopul cu care ieșise în oraș.

„S-au aruncat pur și simplu asupra mea. Am renunțat la film și am mers acasă”.

Astăzi, Bianca are programată o consultație la un clinică particulară, pentru a decide împreună cu medicul ce tratament de recuperare va urma, după operația suferită la picioare.

„O să fac un examen eco-doppler și tot ce îmi mai recomandă medicul. Trebuie să fiu atentă cu sănătatea mea. Acum aștept pe cineva să vină să mă ia de acasă”, ne-a declarat Bianca în exclusivitate, continuând dezvăluirile sale despre iureșul în care se află în prezent.

„M-am săturat despre tot ceea ce se scrie despre mine. Multe neadevăruri. Materialul cu sinuciderea a fost cel mai grosolan. Sunt un om echilibrat. Nu mi-a trecut o secundă prin minte să recurg la un asemenea gest. Am trecut de mult de faze de acest fel.

Sunt un om care are foarte multă treabă în viața lui. Am contracte de onorat, evenimente, am o sănătate de îngrijit.

Am responsabilități față de angajații mei de la atelier, rate la bancă, și altele.

Nu am chef să îmi pierd vremea cu prostii. Viața merge înainte, cu sau fără divorț. Vreau ca de acum încolo viața mea personală să fie viața mea personală. Nu e problema mea ce publică unii și alții. Viața își urmează cursul firesc. Mânănc, mă îngrijesc, ies în oraș, îmi trăiesc viața, pur și simplu.

Depresia nu și-a făcut loc în viața mea. Sigur ca după discuția cu Victor am fost răvășită (n.n. joi seară).

Sunt un om sensibil și cu regrete. Am dreptul să plâng ca orice om. Nu mi-am dorit să îl rănesc și să-l fac să sufere. Însă și el a greșit mult față de mine. A vrut să mă facă proprietatea lui. Nu și-a găsit omul.

Eu dacă vreau să fac ceva, fac. Nu pune nimeni stăpânire pe mine. Cât despre Adi (n.n. Cristea) pot să vă spun doar atât. El nu face parte din prezentul meu”, ne-a mai spus Bianca.

Citește și

Comentarii