Bilanţul încă provizoriu, dat publicităţii de către Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă arată că în urma fenomenelor meteo severe de duminică seară în Maramureş au fost rănite 10 persoane, cele mai multe dintre acestea deplansandu-se la spital cu mijloacele proprii de transport.

Ca măsură de siguranţă, în urmă efectelor produse la nivelul clădirilor, s-a luat măsură suspendării cursurilor, luni 18 septembrie , în 4 unităţi şcolare din Baia Mare. Este vorba despre Şcoala nr.18, Şcoala ‘Nichita Stănescu’, Şcoala ”Petre Dulfu” şi “Emil Racoviţă ” .

Din punct de vedere al alimentării cu energie electrică au fost sunt afectate mai multe localităţi, iar mii de oameni stau fără energie electrică de duminică seară.

În Maramureş, vântul puternic a rupt 10 stâlpi de medie tensiune, rămânând nealimentate localităţi din zonele Borşa, Vişeu, Pietrosul, Tg. Lăpuş, Sighet. Nici municipiul Basia Mare nu fost ferit de acest gen de incidente, la acestă oră în municipiul resedinta de judeţ fiind încă sunt zone în care alimentarea cu energie electrică este intrerupta, iar echipele Electrică lucrează la remediere.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet