Groaznicul accident de circulație s-a consumat pe strada Ioan Cuza din Borșa, în jurul orei 23.30. Un tânăr de 22 de ani din Borșa, care se afla la volanul unei mașini, a lovit în plin un bărbat care i-a apărut în fața mașinii. Totul s-a produs într-o fracțiune de secundă, șoferul spunând că nu a avut timp să evite accidentul. Impactul a fost unul extrem de puternic, victima fiind luată pe capota mașinii după care a intrat pur și simplu cu capul prin parbrizul mașinii și s-a oprit pe scaunul din dreapta față a autoturismului. Leziunile suferite de victimă au fost incompatibile cu viața, acesta suferind răni grave la nivelul capului, iar picioarele i-au fost secționate.

Cel care a solicitat ajutorul la 112 a fost chiar șoferul autoturismului, care se afla în stare de șoc. La scurt timp, un echipaj al Ambulanței și unul al Poliței a intervenit de urgență la fața locului. Șoferul a fost transportat cu Ambulanța la spitalul din Borșa după ce a suferit câteva leziuni, iar cadavrul a fost transportat de specialiștii de la medicina legală, la morga spitalului, urmând a i se efectua necropsia pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au condus la deces. Polițiștii rutieri au demarat o anchetă pentru a se stabili în ce împrejurări s-a produs nenorocirea pe șoseaua din Borșa. Se pare că tânărul avea permis din anul 2009 și la spital, polițiștii i-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Politistii au identificat barbatul care si-a pierdut viata azi noapte in accident. Este vorba despre un barbat din zona Moldovei care muncea la padure.

Citește și