Conform relatării , pe drumul de întoarcere , cele trei doamne au fost blocate de către o mașină de teren în care se aflau mai mulți bărbați printre care și un anumit domn, T.S zis Calbaza. Acesta le-a amenințat și intimidat timp de 20 de minute. Spaima femeilor a fost una reală deoarece n-au reușit să ceară ajutor și să anunțe prin serviciul 112, pățania la care sunt supuse. După aproximativ 20 de minute, bărbații și-au tras mașina din drum și au lăsat femeile să plece.

În jur nu erau alte persoane care ar fi putut interveni, iar Timiș Maria a fos internată de urgență la spital pentru că suferise un atac de panică și totodată, au anunțat poliția.

Redăm textul trimis de către Timiș Maria, a pățaniei nefericite din Borșa :

“După o plimbare la Sf. Mănăstire pe 9 mai , la deal pe vinişorul am fost blocate eu şi cumnăţele mele ,în drum, de T.C care ne-o ameninţat, ne-o încăpuit, am încercat să tot sunăm la 112, nu a mers. Eram înconjurate de bărbaţi, singurul pe care îl ştiam era acest T.C zis Calbaza care zicea că am dat de dracu ,că ne-am pus cu cine nu a trebuit…ameninţări cu tot felul de fapte timp de 20 de minute.

După 20 de minute a tras jeepul cu care ne-a blocat drumul şi am reuşit să ajungem la semnal, am anunţat poliţia şi o zis să depun plângere pentru ameninţări şi pentru că a blocat un drum public!!!! Din cauza spaimei în care m-a băgat acest om de nimic, am ajuns în urgenţă sub îngrijiri medicale.
Acest om nu are caracter, nu are respect faţă de femei, umblă toată seară numai sub influenţă alcoolului cu maşinile Ocolului silvic!!! Din păcate cât respect am avut pentru acest individ, S.T zis Calbaza, din acest moment este o persoană nulă, fără caracter şi nu doar pentru mine!!!”

Persoanele la care se face referire în articolul preluat de pe jurnalmm.ro pot adresa un punct de vedere în aces sens pe adresa de e-mail a redacției redactie@sighet247.ro

Citește și

Comentarii