La locul faptei, poliţiştii au identificat o bătrână de 89 de ani, care prezenta leziuni. Primele verificări au relevat că victima a fost agresată de către o tânără de 19 ani, care locuieşte în acelaşi imobil. Femeia rănită a fost transportată la spitalul din Sighetu Marmaţiei, unde a rămas internată pentru îngrijiri medicale. Luându-se în considerare riscul iminent, victima a fost informată despre posibilitatea emiterii unui ordin de protecţie, însă a refuzat.

Ariniş – femeie agresată de concubin : poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Fărcaşa au fost sesizaţi despre faptul că o femeie a fost agresată. La faţa locului s-a stabilit că victima, de 46 de ani, a fost lovită de către concubinul său, aflat în stare de ebrietate, în urma unor discuţii contradictorii. Femeia a refuzat emiterea unui ordin de protecţie.

Ruscova – tânără agresată de soţ: o tânără de 28 de ani, din comuna Ruscova, a sesizat poliţia că a fost agresată de soţul ei, care a provocat scandal la domiciliu. Şi în acest caz s-a stabilit că agresiunea s-a iscat pe fondul consumului de alcool şi în urma unor discuţii în contradictoriu.

În toate cazurile poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie.

Citește și

loading...