Inițial, crainicul de radio David Mueller a fost cel care a atacat-o în justiție luna trecută pe Taylor Swift, atribuind concedierea sa de la un post de radio specializat în muzică country acuzațiilor pe care cântăreața le-a formulat împotriva sa. Mueller le reproșa gărzilor de corp ale cântăreței că "l-au agresat verbal" pentru că ar fi atins-o nepotrivit pe Taylor Swift în 2013, în momentul în care au făcut o poză împreună înainte ca artista să urce pe scenă la un concert la Denver (Colorado).

Cântăreața l-a atacat la rândul ei în justiție pe crainic într-o plângere depusă miercuri la tribunalul din Denver, acuzându-l pe David Mueller că i-a băgat mână pe sub fustă și i-a atins părțile "intime". "Dra Swift a fost obligată să înceapă un concert de mai multe ore în fața unei mulțumi de 13.000 de fani în condițiile în care fusese pipăită", se arată în plângere.

Taylor Swift a cerut desfășurarea unui proces în fața unui complet de judecată și acordarea de despăgubiri. În caz de condamnare, ea a asigurat că va aloca întreaga sumă asociațiilor pentru protecția femeilor.

O astfel de condamnare "ar fi un exemplu pentru alte femei reticente să retrăiască în public acte umilitoare de acest tip", subliniază plângerea depusă de artistă.

Citește și