ÔÇťPlec cu fruntea sus. (...) Nu, nu am ce s─â-mi repro┼čezÔÇŁ, a declarat Carmen Dan, ├«nainte de CExN al PSD.

ÔÇŁ├Än╚Ťeleg c─â nu intr─â ├«n discu╚Ťie nicidecum un criteriu de neperforman╚Ť─â, practic este vorba despre o decizie politic─â, iar eu bine├«n╚Ťeles c─â respect deciziile politice. Am avut o discu╚Ťie ╚Öi referitoare la presiunea str─âzii, acum un an nu ne-a deranjat, ne deranjeaz─â acum.ÔÇŁ - a spus Carmen Dan, ├«ntrebat─â de jurnali╚Öti dac─â are s─â ├«╚Öi repro╚Öeze ceva.

Ea a mai precizat că așteaptă ca Dăncilă să ia act de demisia sa.

ÔÇŁDemisia este un act lateral. M─â a╚Ötept s─â ia act de demisia mea. Nu sunt emo╚Ťionat─â, dec├ót ├«n m─âsura ├«n care am investit ├«n acest minister ╚Öi sper ├«n continuare ca acest minister s─â r─âm├ón─â ├«n topul ├«ncrederei cet─â╚Ťenilor. Plec cu fruntea sus din Ministerul Afacerilor Interne.ÔÇŁ - a spus Dan.

De asemenea, ministrul a mai spus că îi urează succes posibilului ei succesor, senatorul PSD Nicolae Moga.

ÔÇŁNu ╚Ötiu dac─â s-a decis ├«n mod cert, dar i-a╚Ö ura succes colegului meu, senatorul Moga.ÔÇŁ - a mai spus Carmen Dan.

├Äntrebat─â dac─â a cedat PSD ├«n fa┼úa pre┼čedintelui Klaus Iohannis atunci c├ónd a decis schimbarea sa din func┼úie, Carmen Dan a spus: ÔÇťSe pare c─â daÔÇŁ.

Demisia lui Carmen Dan de la MAI a fost cerută inclusiv de președintele Klaus Iohannis, pentru modul în care au gestionat alegerile europarlamentare din 26 mai.

Citește și

loading...