Cu un traseu politic de invidiat , PSD-PP-DD, UNPR şi iar PSD sau din nou PSD , primarul Petruţ , cu un limbaj de 8 clase și cu o lecturare pe măsură , se declara victima PSD-ului , mai precis a celor aflaţi la guvernarea judeţului , dar cărora nu le da numele , ne lasă pe noi să ghicim, dar el o ,,să îi tragă de urechi “ într-un viitor apropiat .

Motivele supărării sunt multiple : nu i se dă bani de la buget cat ar vrea el, ca să făurească măreţe proiecte , pe care să le implementeze pentru ,,binele căvnicarilor “ şi spre faima domniei sale. A mers domnul primar să-i caute pe unii liderii PSD ,dar aceştia s-au dovedit prea ocupaţi pentru a-l primi, motiv pentru care le atrage atenţia că în curând va ieşi la rampa şi va spune lucrurilor pe nume, întrucât ei in opinia sa ,, i-au păcălit” pe căvnicari la alegeri și îşi împart funcţii dar acum au uitat de promisiunile din campanie.

Rămas cu cel mai mare buget din istoria oraşului ,după demisia fostului primar, Petruţ a făcut serioase investiţii , unele începând deja să se degradeze :terenul de handbal, poartă de la intrare, sediul ISU în care plouă si ia foc.

Aflat și în postura de justițiar, Petruţ îi sfătuieşte pe cavnicari ,nici mai mult nici mai puţin decât să facă denunţuri. Adică , să îi spună sau să îi scrie, dacă şi-a permis cineva să le pretindă atenţii , cum au fost trataţi la doctor, dacă li s-a eliberat chitanţă pentru unele servicii şi le promite că nu le va divulgă numele , căvnicarilor cinstiți.

Supărat , pe bolnavii internați, a cerut să fie dezinstalate televizoarele din saloanele de la spital, aceștia să nu mai aibă acces la telenovele și buletine cu vreme și știri.

Până una-altă oraşul e plin de câini vagabonzi , cu mormane de gunoaie în preajma capelei mortuare , fără grădiniţă mult promisă , fără serbările oraşului dar cu un lider ca Vladimir Petruț.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și