Marius Gustavson, împreună cu alți opt persoane, ar fi efectuat modificări corporale extreme victimelor sale, inclusiv îndepărtarea penisului și testiculelor, notează The Guardian.

Miercuri, în timpul procesului s-au oferit detalii despre modul în care acționau aceștia. Ei filmau procedurile și le încărcau pe un site, unde abonații ar fi plătit pentru a viziona procedurile. Se pare că în urma acestor fapte s-ar fi obținut aproximativ 226.000 de euro.

Gustavson, care este originar din Norvegia, ar fi condus întreaga operațiune, fiind vorba despre aproximativ 29 de proceduri de acest gen, fiind implicate 13 victime, conform Metro.

Gustavson este acuzat inclusiv că ar fi înghețat piciorul unui bărbat, iar într-un final membrul ar fi fost amputat.

Inclusiv Gustavson, care a apărut în fața instanței într-un scaun cu rotile, și-a amputat piciorul, penisul și și-a îndepărtat un sfârc.

În fața instanței a apărut și Peter Wates, de 65 de ani. El ar fi fost implicat în nouă dintre cele 29 de proceduri care ar fi avut loc. Românul de 28 de ani, care lucrează într-un hotel din Gretna Green, ar fi fost implicat în două astfel de proceduri.

Conform The Guardian, victimele s-ar fi supus de bunăvoie acestor proceduri.


Preluare: stirileprotv.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și