Probabil cele trei ceasuri rele care sunt proverbiale pentru ziua de marţi au avut efect şi în cazul ei pentru că, pe pagina personală de Facebook, au apărut mai multe fotografii indecente, dar şi un videoclip porno explicit.

Fotografiile şi filmarea au apărut alături de o serie de cinci fotografii făcute cel mai probabil într-o sală de clasă goală care se vede că este proaspăt renovată, dar la scurt timp după apariţia lor au fost şterse.


În acest caz ar putea fi valabile mai multe explicaţii: fie doamna nu a fost atentă ce postează, fie cine îi administrează pagina a încercat o răzbunare ieftină sau putem da vina și pe un virus. Oricare dintre acestea s-ar aplica, nu este în regulă ca un fost parlamentar cu aspiraţii atât de înalte precum funcţia de prefect al judeţului să „scape” aşa ceva pe pagina personală de Facebook.

PS: Deşi imaginile au dispărut la aproximativ 15 minute după postare, am avut totuşi timp să le salvăm pentru dumneavoastră, să nu fim acuzaţi că suntem rău intenţionaţi.

Citește și

Comentarii