Celine Dion a pozat nud pentru Vogue la Paris, unde se afl─â pentru s─âpt─âm├óna haute couture. Revista va publica un articol intitulat "Celine Takes Couture", ├«n care c├ónt─ârea╚Ťa va vorbi despre crea╚Ťiile vestimentare pe care le poart─â ├«n timpul turneelor.

"Iat─â un fapt gol-golu╚Ť la care s─â v─â g├óndi╚Ťi ├«n timp ce Celine Dion se schimb─â ├«ntre dou─â concerte: ├«n ultimii cinci ani ea a purtat aproape numai haute couture pentru spectacolele ei (din Las Vegas ╚Öi ├«n actualul mini-turneu din Europa)", a postat Vogue pe Instagram sub o fotografie cu Dion goal─â.

"Ea c├ónt─â cel pu╚Ťin dou─â ore pe noapte, cinci sau ╚Öase nop╚Ťi pe s─âpt─âm├ón─â, dans├ónd ╚Öi f─âc├ónd reveren╚Ťe, ├«n general gesticul├ónd f─âr─â ├«ntrerupere, ├«n crea╚Ťii delicate concepute numai pentru o defilare pe un podium sau un pe covor. Armani Prive, Schiaparelli, Giambattista Valli, Versace... sunt numai c├óteva nume de pe list─â", a ad─âugat revista ├«n postare.

Celine Dion a stat între redactorul șef al Vogue, Anna Wintour, și directorul creativ din domeniul digital, Sally Singer, la prezentarea Dior de luni, potrivit media americane.

C├ónt─ârea╚Ťa ╚Öi-a ├«nceput mini-turneul ├«n Europa la Copenhaga, Danemarca, ├«n luna iunie. Turneul promoveaz─â ultimul ei album ├«n limba francez─â, "Encore un soir", ╚Öi se ├«ncheie la 5 august, cu un concert la Glasow, ├«n Sco╚Ťia.

Citește și

loading...