Prin această inițiativă se doreşte acordarea anuală de diplome de excelenţă din partea Centrului pentru contribuţia deosebită adusă de persoanele nominalizate la organizarea de acțiuni educaționale și culturale în vederea valorificării patrimoniului cultural românesc și pentru efortul depus în păstrarea identității neamului românesc peste hotarele țării.

În fiecare an, în luna decembrie, de sărbătoarea naţională a României, Centrul va anunţa numele celor care au fost nominalizaţi pentru această distincţie printr-un comunicat de presă publicat pe site şi trimis către mass-media. Va rămâne la discreţia celor nominalizaţi dacă consimt ca numele lor să fie făcute publice. Diplomele vor fi trimise pe adresa de e-mail sau în format tipărit, în funcţie de preferinţe. De asemenea, pe pagina de internet a Centrului (ccrai.de), va fi creată o secţiune care va include numele celor onoraţi. Mai trebuie precizat că acest proiect este unul în dezvoltare şi că nu este exclus ca, în viitor, să se organizeze chiar o festivitate care să îi sărbătorească cum se cuvine pe cei nominalizaţi.

Diplomele de excelență acordate de Centrul Cultural Româno-German ,,Dumitru Prunariu‘‘ vor fi semnate de președintele onorific, cosmonaut dr. ing. DUMITRU-DORIN PRUNARIU şi de preşedintele fondator, IONELA VAN REES ZOTA.

 
Departamentul de Comunicare


Citește și

loading...