Spectacolul a fost susținut de cursanții școlii clujene în regia directorului adjunct Marius Moldovan. La eveniment au fost prezenți: primarul municipiului, Horia Scubli, un grup de consilieri ai Consiliului Local și colectivul de profesori ai școlii sighetene, precum și un numeros public sighetean.

Spectatorii au răsplătit cu aplauze fiecare moment al spectacolului iar conducerea școlii a înmânat diplome „viitorilor artiști”. Evenimentul s-a constituit nu doar într-un moment artistic de valoare ci și într-un important schimb de experiență între colectivele de profesori din cele două instituții de pregătire artistică.

Amintim că în această perioadă la Cluj Napoca este deschisă o expoziție de artă plastică unde Școala de Arte „Gheorghe Chivu” Sighetu Marmației are expuse fotografii, icoane pe sticlă și obiecte de artă populară. În luna martie Secția de teatru va prezenta la Cluj Napoca spectacolul cu piesa Scrisorile mamei, dramatizare și adaptare scenică Dorel Todea după un text de Oscar Speace, tradus de Ioan J. Popescu.

Citește și