Prezenatorii, din partea Centrului Cultural Sighetu Marmaţiei, Ioan Dorel Todea și Carmen Sorocan împreună cu Oksana Drobotenko (regizor,actriță de film, cântăreață și prezentatoare a unor festivaluri internaționale din Ucraina) au contribuit la îmbogățirea conținutului evenimentului artistic.

Indiscutabil, vedeta spectacolului a fost artistul poporului din Ucraina, Marian Hadenko – compozitor, poet, cantautor și redactor de televiziune, dovedindu-se un adevărat showman! Repertoriul acestuia este unul extraordinar, cuprinde peste 700 de cântece. Marea majoritate a melodiilor sunt scrise pe propriile versuri. Cântecele sale sunt ca o gură de aer proaspăt, izvor de apă, o revelație.

Au încântat prin talent, prin calitățile vocale și prin repertoriul prezentat, solistele : Vanda Drinevska - Artist Emerit al Ucrainei, solista principală a Ansamblului Academic Național de Cântece și Dansuri ale Gărzii Naționale a Ucrainei, Lector universitar la Universitatea Națională de Cultură și Arte (Kiev); Anastasiya Nechaeva – drd. la Academia Națională de Concursuri în Cultură și Arte, laureată la concursuri naţionale și internaționale, director muzical al colectivului artistic de elită al teatrului cântecului "Ladonki" Kiev; Naina Doroshenko cântăreață- banduristă, studentă la Universitatea Națională de Cultură și Arte; Zoia Tymchenko – artist emerit al Ucrainei; Elena Pantyleeva,o adevărată perlă în coroana muzicală a Vinniţei, laureată a festivalurilor internaționale și naţionale, "Soarta, Destinul", " Rendezvous de Toamnă", "Premiera cântecului", "Mama mea dragă", câștigătoarea titlului de "Cel mai bun cântareţ al anului".

Spectatorii prezenți s-au bucurat de un recital muzical excepțional, într-un cadru plăcut, luminat de soarele strălucitor.

Felicitări organizatorilor și succes în spectacolele care vor avea loc în Maramureșul Istoric!

Citește și

loading...