Pe regionalele de căi ferate București, Craiova, Iași și Constanța ninge viscolit, iar vizibilitatea este sub 20-500 de metri. Stratul de zăpadă măsoară între 10 și 50 de centimetri, sulurile de zăpadă formate sunt de 40 de centimetri, iar temperatura în șină a ajuns la minus 3 — minus 11 grade.

Un număr de 795 de angajați ai CFR SA execută acțiuni de deszăpezire, iar 18 pluguri intervin la Videle, Lehliu — Sărulești Fir 2, Urziceni, Piatra Olt, Roșiori Nord, Depourile Adjud, Buzău, Galați, Constanța — Mangalia, Tulcea Oraș, Fetești — Ciulnița Fir II, Fetești — Țăndărei Fir I, Medgidia — Baia Dobrogei, Slobozia Veche — Andrășești.

Pe regionala Galați, este interzisă circulația cu automotoare și DHC, iar pe Constanța se circulă cu locomotive diesel. Secții unde trenurile circulă tractate cu locomotive Diesel sunt: Roșiori Est — Turnu Măgurele, Alexandria — Zimnicea, Banu Mărăcine — Caracal, Caracal — Malu Mare — interzis cu LE (locomotive electrice), Buzău — Făurei fir I și II, Drăgănești Olt — Caracal fir I și II — 50 km/h.

"Pasagerii sunt rugați ca înainte de plecarea la drum să se informeze telefonic la Gara CFR din localitatea de plecare pentru informații actualizate despre mersul trenului cu care intenționează să călătorească sau să verifice tabelele de sosire/plecare, actualizate din minut în minut pe site-ul www.cfr.ro (...). Dacă sunteți deja în tren accesați de pe laptop sau mobil www.cfr.ro apoi Trenul meu (http://www.cfr.ro/index.php/cauta-tren), introduceți numărul exact al trenului în căsuța indicată și click pe Informații tren. Obțineți informații în timp real despre ce stație urmează, dacă aveți sau nu întârziere, minutele de staționare în următoarea gară și timpul estimat de sosire", recomandă CFR SA.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

CJ Maramure?

Instructor auto-moto Sighet

Asociatia MUZICANDO - Sus?ine?i educa?ia prin joc!