În urma verificărilor efectuate s-a constatat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Mai mult, în urma testării cu aparatul etilotest s-a constatat că bărbatul avea o concentraţie mare de alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.

Pe D.N.18, în comuna Petrova, un bărbat care conducea un autoturism spre Leordina, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum în curbă, a pierdut controlul direcţiei şi a intrat într-un podeţ de beton. În urma impactului, o pasageră de 38 de ani a fost rănită uşor. După producerea evenimentului, conducătorul auto a schimbat locul şi poziţia autoturismului, modificând astfel urmele accidentului.

Pe numele bărbatului, în vârstă de 42 de ani, din Moisei, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia.

Citește și

loading...