Accidentele au avut loc pe raza localităţilor Baia Mare, Sighetu Marmaţiei, Coroieni, Săpânţa şi Vişeu de Jos şi au avut cauze generatoare neacordarea de prioritate, pierderea controlului autovehiculului pe fondul unor probleme de sănătate ori a adormirii la volan, pătrunderea pe contrasens în încercarea de a evita un câine şi neasigurarea la efectuarea unui viraj. Conducătorii auto au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

În toate aceste cazuri poliţiştii continuă cercetările şi la finalizarea lor vor propune măsuri.

Exemple:

La ora 23,10, un tânăr de 19 ani din satul Dăneşti, comuna Şişeşti a condus un autoturism pe strada Vasile Alecsandri din municipiul Baia Mare. La intersecţia cu strada Hortensiei nu a acordat prioritate de trecere şi a intrat în coliziune cu o autospecială destinată transportului de valori.
În urma impactului, cele două autovehicule au fost avariate iar conducătorii auto şi patru pasageri au suferit leziuni corporale. Un pasager şi un conducător auto au rămas internaţi la spital.

În localitatea Săpânţa, un conducător auto a încercat să evite un câine ce se afla pe carosabil şi a provocat un accident de circulaţie.
Un sighetean de 40 de ani a condus un autoturism pe DN 19, dinspre Săpânţa spre Câmpulung la Tisa. În condiţiile unui carosabil umed, a încercat să evite impactul cu un câine ce se afla pe carosabil, a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară. În aceste împrejurări, cei doi conducători auto şi doi pasageri în autoturisme, au fost răniţi şi le-au fost acordate îngrijiri medicale.

Citește și

Comentarii